maandag 19 augustus 2013

Even bijkletsen...

Ik heb nog lekker een paar weken vakantie maar ik wilde jullie even het één en ander laten zien:
 
Bij Een dotje wat won ik een give away, dit super leuke prentenboek. Het is een boekje ter preventie van overgewicht, speciaal geschreven voor jonge kinderen. Ik vind het boek echt fantastisch, ik ga nog veel plezier van dit boek hebben als gastouder zijnde. Marieke heel erg bedankt voor dit mooie boek!


Binnenkort zijn mijn ouders 40 jaar getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden en dat gebeurd volgende week. We hebben een foto van alle kleinkinderen laten maken als kado. Om de verpakking van het kado wat op te fleuren heb ik bovenstaand hart gemaakt uit het boek Eline's buitenhuis. Op de achterkant heb ik een W en een M geborduurd en een 40.
 
Verder heb ik niet zo'n goed nieuws over onze kat Blender, ik had een poosje geleden al verteld dat hij aan één kant al zijn ribben had gebroken. De laatste weken ging het steeds slechter met hem, hij at bijna niet. De dierenarts kon niet veel doen voor hem en hij is vorige week helaas overleden. Voor Blender is het beter zo... hij had waarschijnlijk toch nog veel pijn. Voor ons is het vooral erg wennen dat hij er niet meer is, hij was zo'n lieverd.

1 opmerking:

  1. Hoi Ellen, wat erg van jullie kat... Sterkte met het gemis.
    Leuk om te zien dat je blij bent met mijn boek, dankjewel!
    Een fijne vakantie nog, liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen